Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Hoi Roger,
  Na druk gegoogled te hebben, jou verhaal gelezen. Het geeft mij een beetje hoop. Op 13 juni 08 is mijn pleegzoon van 21 in een “jonge honden bui“van een roltrap af gevallen en tien meter naar beneden gestort. Lettelijk met zijn hoofd op een treinstation terecht gekomen. Na ruim 6 weken kunstmatig in coma gehouden te zijn, spreken de artsen nu van een verlaagd bewustzijnsniveau.
  Sinds een week zit hij nu in een verzorgingshuis. De artsen zijn uitbehandeld”. Over een paar weken wordt hopelijk zijn schedel teruggeplaatst.
  Jou verhaal over de dingen die je nog allemaal wilde doen (en gelukkig nu ook weer doet!) zijn zo herkenbaar
  Ik put echt een beetje kracht uit je verhaal en hoop dat Delano, net als jij over een tijdje weer van zijn leven kan gaan genieten.

  Irene | 20 augustus 2008, 11:04
 2. Bijeenkomst Café Brein te Uden 15 april 2008. Roger, door jou verhaal en tevens van je vriendin te hebben aangehoord, heb ik nu bij thuiskomst zoiets van: EN NOU D'R TEGENAAN! Ofwel alles of niets (mentaliteit schorpioen). Ik dank jullie voor het feit dat m'n wilskracht o.a. door jullie is wakker geschud! M.vr.gr. Paul Mangnus uit Veghel (cva patiënt na 3-voudige hersenbloeding op 20-09-2005). Misschien zegt het wat meer over wie ik ben, door te zeggen dat ik met je vriendin op 't laatst van de bijeenkomst het nog even over de Prins carnaval (Rijkers) uit Veghel heb gehad.
  Paul Mangnus | 2 augustus 2008, 01:00
 3. Roger, ik was gisterenavond op de lezing van cafe Brein in Uden en ik heb genoten van je verhaal. Ik heb in 2004 een hersenbloeding gehad en daar o.a een halfzijdige verlamming aan overgehouden, maar ondertussen probeer ook ik nog steeds mijn grenzen weer een beetje te verleggen met o.a als resultaat dat ik binnenkort weer probeer te gaan werken voor een of twee dagdelen in de week bij mijn oude werkgever. Verder probeer ik ook steeds weer nieuwe dingen uit waarmee ik ook mijn grenzen continu verleg. Ik zeg maar zo; hoe meer je uit probeert, hoe meer er lukt en hoe meer energie je krijgt. Ik wens jouw ook heel veel levensgeluk op je verdere levenspad en ik ben ervan overtuigd dat je er wel komt, wat je ook al overduidelijk getoond hebt in de afgelopen jaren. Roger succes en hou dit in de gaten, je moet er zelf voor knokken.
  Jos Ketelaars | 2 augustus 2008, 01:00
 4. Hallo Roger, wij zijn twee ergotherapie studenten en hebben voor school een opdracht om meer te weten te komen over Contusio Cerebri en in contact te komen met iemand die deze NAH heeft. Ik denk dat we ook veel van je site af kunnen halen, maar mag dit en kunnen wij je eventueel nog andere vragen stellen/mailen? groetjes
  Jacqueline en Evelien | 2 augustus 2008, 01:00
 5. Hallo Roger
  Zoals beloofd op het feestje van je vader, reageer ik - beter laat dan nooit - op je boek.
  Ik heb het enkele jaren geleden gelezen, maar jammer genoeg nooit gereageerd. De reactie die het eerste in me opkomt was: ontroerend en hoe het verhaal mij rechtstreeks in mijn hart trof...zeker omdat we je kennen. Uiteraard hoop ik nooit getroffen te worden door een hersenletsel maar door jouw schrijfwijze was het wel alsof je, als lezer, het zelf beleeft. Complimenten.
  Tot ziens - Leo en Wilhelmien Rijnders
  Wilhelmien Rijnders-Van Hoof | 1 augustus 2008, 01:00
 6. Ik vond je site interesant om te lezen.(heeft voor mij een week geduurd)Ik heb zelf namelijk sinds 14 november 2006 NAH (en ben nog erg aan het zoeken).
  Ik heb 1 vraag; is jou boek ook als luisterboek te krijgen? Ik zou het graag willen horen. misschien kan ik hier wat mee.
  joyce | 1 augustus 2008, 01:00
 7. Hoi Roger

  Ik maak mijn scriptie over integratie van mensen met NAH. Ik heb je verhaal gelezen en ik vind het echt super knap van je dat je doelen voor jezlf hebt gemaakt en die ook werkelijk hebt uitgevoerd!!

  Zou ik jou verhaal mogen gebruiken in mijn scriptie als een voorbeeld dat het ook goed kan gaan.

  Groeten

  Danielle | 1 augustus 2008, 01:00
 8. Wat een mooi hersenspinsel over de drummer boy: erg ontroerend, ga zo door!
  Marlies | 1 augustus 2008, 01:00
 9. Heb je boek zojuist besteld, ik hoop er veel steun uit te halen. Mijn zoon gaat momenteel redelijk goed vooruit 3 maanden na zijn ongeval.
  Ik hoop dat hij terug in de maatschappij kan functioneren en dat hij zelfstandig zijn leven terug in handen kan nemen, dat zal nog het moeilijkste zijn. Hij had zo'n mooie vooruitzichten. Hij studeerde in het leger voor vliegtuigtechnieker en had zojuist een zeilbootje gekocht. Het leven lachte hem toe...
  Arlette Michielsen | 1 augustus 2008, 01:00
 10. Ben steeds erg benieuwd naar je spinsels,
  ze worden genuanceerder!
  Liefs, Marlies
  Marlies | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Grave.

Eigenlijk nooit echt geweest.
Ja wel door gereden naar Velp.
Velp? Plaatsje naast Grave woont Joris.
Joris van Brabant Motors.
Ja dè Truimph specialist van Nederland!
Ja ook dè plunderaar... lees verder