Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Kort en bondige teksten, waar ik vast iets mee kan…
  Jou leren kennen, alhoewel ik niet weet
  of het je werkelijke ik is; de vrijheid des auteurs.
  Een reactie kan ik daar vast omheen breien, meestal zal dat de poëtische vrijheid kunnen zijn.

  Asbestdak….

  Een veilig onderkomen
  met stevig fundament
  Muren bieden houvast
  ramen en deuren
  sluiten goed
  Toch craquelé
  in de bescherming
  als het dak
  van asbest blijkt
  De dreiging verwijderen
  en een behaaglijke toekomst
  Al wankel jij verder
  het gevoel
  moet zekerder zijn
  Met beide benen op de grond
  minder kans
  op zieke longen…
  Een hele verademing

  wakker@ziggo.nl | 19 september 2019, 16:30
 2. Hallo Roger.
  Ik heb met verbazing gekeken en geluisterd naar je verhaal. Maar vooral gekeken. Ik heb je bij de afasievereniging leren kennen als een man, die probeerde zijn leven weer op de rit te krijgen, na je zware motorongeluk. En als ik je vanavond zag, bij de LKV in Sevenum. Zo’n zelfverzekerde man die precies weet wat hij wil, en gelukkig en trots op zijn gezin is. Roger, mijn diepe respect. You did it man. Hartelijke groeten van Mia en Berry Driessen.

  Mia Driessen | 21 februari 2017, 22:52
 3. Uw boek; de Fanfare heeft mij ondersteund in mijn “visie” dat ik meer bij mijn eigen intuïtie (gevoel/gedachtegang)moet blijven mbt het leven met de consequenties met NAH. Helaas teveel grote ego’s en onnozele mensen gezien waarbij ik als eigenwijs en er-nog-niet-aan-toe ben,werd betiteld. Hartelijk dank dat u uw ‘verhaal’ hebt willen delen. Het eigen-wijs zijn, in deze situatie, heb ik tot een uitgesproken goede eigenschap gelabeld. Dit is al meerdere keren is gebleken en wil er mij nooit meer voor te hoeven verontschuldigen. Zonder eigenwijs te zijn…….:)
  Nogmaals dank en ik wens u het beste.

  Met vriendelijke groet;

  Madeleen.

  Madeleen | 10 januari 2015, 17:31
 4. He Roger,
  Hoe krijg je het steeds weer verzonnen die spinsels!
  Niet alleen acupuncturist maar ook kunstenaar met woorden!
  Liefs, Marlies

  Marlies | 3 december 2014, 21:41
 5. Wat een avond zojuist op de HAN in Nijmegen. Uw verhaal heeft me geraakt en ontroerd. Wat bent u door een hel gegaan, maar u heeft gevochten voor dat wat het leven u waard is. Wat is het voor mij als toekomstig zorg professional prachtig om u drive te zien, de wil om uit het leven te halen wat erin zit. Nooit opgeven, u bent het levende bewijs dat als je doelen voor ogen houd de weg nog zolang is maar je uiteindelijk de top zult bereiken. Ik heb ontzettend veel respect voor u optimisme, levenslust dat is ongekend. Het leven gaat u goed, geniet van elke dag! U weet hoe kostbaar het leven kan zijn. Groet, Marlou

  Marlou | 17 maart 2014, 23:59
 6. Vandaag een leerzame lezing gehad op de HAN in Nijmegen, bedankt daarvoor! Punten die u genoemd heeft ga ik zeker gebruiken in mijn opleiding en beroep. Groet Milou

  Milou | 17 maart 2014, 20:23
 7. Geef toe aan gevoel en rust uit.
  je verdient het!

  marlies | 25 februari 2014, 07:11
 8. Hi Roger, die twee hand-treffers vanmiddag waren schitterend! Hoop je een keer op een toernooi te zien, groet, Bas Verwijlen.

  Bas Verwijlen | 12 oktober 2013, 18:28
 9. Goeiemiddag,
  Ik ben logopediste en heb me toegelegd op de begeleiding van mensen met NAH. Dank je wel voor het delen van je ervaringen. Ik vind je gedichten krachtig en knap. Je toont duidelijk dat taal niet ingewikkeld hoeft te zijn om te kunnen raken. Ik leer uit de wijze waarop jij jouw taal gebruikt. Ik wens U nog veel “successen” en een gelukkig leven. Met vriendelijke groeten,
  Isabel

  Isabel | 24 maart 2013, 11:48
 10. Ha Roger
  Wat een mooie en aangrijpende site, het is fijn dat mensen met hun verhaal hier terecht kunnen. Ik vond het erg gezellig jullie weer eens gisteren gezien te hebben en het doet mij goed om te zien dat het zo goed met jullie gaat.
  Liefs lianne

  Lianne | 28 oktober 2012, 09:23
123456789101112131415>>

Ik zal er zijn.

Vrijdag met mijn zus naar Stivie Nicks in de Ziggo Dome.
Ja en samen met mijn zus is dat héél bijzonder!
Nietig tussen duizenden mensen voor die ene zangeres.
76... lees verder