Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Weer even onze eigen website van de camping bijgewerkt. Gebouwd door de zelfde website bouwer. En toch zo compleet anders dan kan ook niet anders, insteek is compleet anders.
  Jouw ongeluk; je draagd het je hele leven met je mee. Onze zorg voor Jethro idem, momenteel realiseer ik dat zo hard en denk dan vaak maag het vandaag een dagje niet en straks misschien een jaartje niet.
  Heb jij dat ook dat je denkt mag ik straks weer een jaartje zonder hersenbeschadiging?
  Silvia | 1 augustus 2008, 01:00
 2. mijn website heeft niks met het onderwerp van doen hoor!
  Onze dochter is vorig jaar onder haar paard terecht gekomen, en dat heeft NAH tot gevolg gehad. Nu zijn ook wij terecht gekomen in de 'onzichtbare' wereld van het hersenherstel. Ik ga je boek bestellen! Ben heel benieuwd hoe je een aantal problemen getackeld hebt.
  hanny | 1 augustus 2008, 01:00
 3. Wilde je nog ff melden dat lieve nichtje Leanne de Vette uit friesland nu voor 5 maanden in zuid afrika zit, om onderzoek te doen naar coma. Ze spit daar alle ziekenhuis registers uit, om er achter te komen wat de mogelijke effecten zijn op de lange termijn en wat het met je doet.......Ik houd je op de hoogte.... liefs en ga zo door je zusse !
  fabienne versus puckerdepuckske | 1 augustus 2008, 01:00
 4. Ik heb je weer gevonden met behulp van Computer-
  pueteraar.
  Je Moeder | 1 augustus 2008, 01:00
 5. Hee..
  Wat een mooi verhaal, ik moet een sectorwerkstuk maken wat je ook moet presenteren het is een heel belangrijk onderdeeel voor school, ik gebruik uw verhaal als inleiding van mijn presentatie!
  Echt helemaal geweldig!
  Ellen | 1 augustus 2008, 01:00
 6. Hallo zwager,

  Regelmatig lees ik je hersenspinsels. En ik vind ze erg leuk, geeft me vaak een beeld van hoe het gaat daar bij dat gezinnetje in Well dat een bijzonder plaatsje in mijn hart heeft! Leuk!

  Silvia | 1 augustus 2008, 01:00
 7. Hoi, respect voor jouw ervaring.
  Ik woon op Aruba en ben bezig info te krijgen over de tijd na coma. Reden hiervoor is dat ik leerkracht ben en nu een stagiaire begeleid die een jaar of twee uit een redelijk lange coma heeft gelegen. Ik ken haar ook voor het ongeluk. Ze heeft een zwaar auto ongeluk gehad. Geen riem omdat ze pas vertrok en toen verschillende keren over de kop is gegaan.Ze is dus door de auto heen geslagen. De artsen toen der tijd voorspelden niets goeds.
  Ze heeft overleefd en pakt weer haar leven op.
  Wat ik ervaar is dat ze heeeeeel anders is. Ze is zo ongelofelijk veranderd van uiterlijk ( model) en geest.
  Ze heeft het moeilijk, wordt snel moe, echt moe.
  Ze vecht als een leeuw.
  Vandaar dat ik info verzamel over de tijd na coma.
  Jammer dat ik het boek niet hier kan kopen maar als ik naar Nederland ga zal ik er een kopen.
  Groet Geg.
  Geg | 1 augustus 2008, 01:00
 8. hallo roger,
  of je het nu geloofd of niet,ik kan eindelijk jou Hersenspinsels lezen.Kei goed!
  Al dat andere gaat ook nog lukken!
  De groetjes.
  Ma.
  Moeska-Ma | 1 augustus 2008, 01:00
 9. Hallo,

  Ik ben een vrouw van 44 jaar en heb 29 september jl. een herseninfarct gehad. Op dat moment is mijn leven 360 graden gedraaid. Ik was linkszijdig verlamd en kon tijdelijk niet spreken. Dit is gelukkig allemaal heel snel bijgetrokken. Ik heb tot en met 5 oktober jl. in het ziekenhuis gelegen in Boxmeer. Daarna moest ik nog heel eventjes naar de ergo- en logopedie maar dit was al snel niet meer nodig. Nu we bijna 3 maanden verder zijn beginnen bij mij de problemen. Ik zit in een vette depressie en ik zit te wachten op hulp. Mijn man en ik zijn van mening dat wij teveel aan ons lot zijn overgelaten. Zijn er jonge mensen die dit ook meegemaakt hebben ? Graag zou ik met deze mensen in contact willen komen.

  Very Verberkt | 1 augustus 2008, 01:00
 10. Ik ben geschrokken op 1-11-2005, mijn kostbare kind Claudia, die volgende week dinsdag 15-11-2005 19 jaar wordt, heeft een zelfmoordpoging gedaan door van meer dan 10 meter hoog van het dak af te springen, en deze is mislukt.
  Hierdoor is zij momenteel
  Diane de moeder van Claudia | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Grave.

Eigenlijk nooit echt geweest.
Ja wel door gereden naar Velp.
Velp? Plaatsje naast Grave woont Joris.
Joris van Brabant Motors.
Ja dè Truimph specialist van Nederland!
Ja ook dè plunderaar... lees verder