Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Hallo Roger,

  Ik heb zelf vorig jaar maart een zwaat auto ongeluk gehad, waarbij mij schedel aan alle kanten kapot was en er hersenletsel is ontstaan. De kans dat ik het zou gaan halen was nihil. Zo ja dan zou ik zelf niks meer kunnen was de verwachting. Ook ik heb in coma gelegen. Maar goed ik ben goed hersteld door niet op te geven. Uit eindelijk bepaal je zelf zo mogelijk wat je wel en niet kunt. Desnoods via een omweg. Nu merk ik wel dat ik door de NAH in mijn doen en laten erg verandert ben. Reageren, omgaan met andere mensen. korter lontje. Heb jij dat ook en zoja hoe ben je daar mee omgegaan? Wat dit vind ik eigenlijk het lastigste van alles je nieuwe ik leren kennen.
  Wou ik even kwijt. Bedankt Michiel

  Michiel. | 18 juli 2012, 07:42
 2. Ha die Roger,

  Lekker geschermd gisteren? Volgende keer allebei in de A-poule!

  Groetjes, Ynet

  Ynet van der Veen | 11 juni 2012, 10:55
 3. Hey Roger, Marlies kwam afgelopen week in de winkel en daar kreeg ik je kaartje van en ze zei hij vind het vast leuk als je iets in het gastenboek schrijft dus bij deze; Hoe is het met je? Wat doe je nu? Laat eens iets van je horen. Groet Wim en Annemiejo

  annemiejo | 12 mei 2012, 08:39
 4. Mijn complimenten over deze site.. Het is fijn om iets te lezen over iemand die ook een NAH heeft opgelopen.. (en hoe diegene er mee om gaat)

  Groetjes Karlos

  Karlos | 14 april 2012, 14:50
 5. Roger, I enjoyed our conversation at the fencing competition yesterday. We exchanged information about our experiences and our will to do our best. I look forward to seeing you at the next tournament.

  Jacob de Raat | 19 februari 2012, 17:25
 6. Hoi Roger

  al lang beloofd een berichtje achter te laten!..(Breincafe Bergen) Wat een warme hersenspinsels!Herfst spreekt me erg aan. Groet voor Marlies! Hanneke

  Hanneke | 30 oktober 2011, 22:12
 7. Dag Roger, Geweldig, je hebt wilskracht en bent een doorzetter. En met je boek kun je heel wat medemensen helpen. Ik ga het zeker lezen. Groet, Ans

  Ans | 18 augustus 2011, 10:05
 8. Een half jaar geleden heb ik een CVA gehad. Veel gaat goed doch de fijne motoriek in de rechterhand komt nog niet terug. Weet iemand hier iets meer van. Nu zeggen de doctoren “geduld”.

  willy | 29 mei 2011, 22:56
 9. Indrukwekkend en opbeurend verhaal, Roger. Zaterdag hebben nog samen op de loper gestaan bij het NK-Schermen en je stak er flink oplos! Top man, en-garde, vriend.

  Joris | 21 februari 2011, 01:21
 10. Hallo Roger en Marlies,
  Vanavond hebben we elkaar ontmoet bij Brein en ook toen gingen mijn hersenen aan de slag. Ik kwam mensen tegen die gedreven zijn door hun mens zijn en die er alles aan doen om er wat van te maken.
  Ik heb weinig muziek gehoord en toch reed ik blij naar huis, leuk dat je mensen kent die misschien hetzelfde voelen.
  Groetjes Trudie.

  Trudie Claassen | 16 februari 2011, 22:25
<<123456789101112131415>>

Jeremiah Johnson.

Zag hem weer.
De film.
Robert Redford in de hoofdrol.
Het gaat over een beverjager in de Rocky Mountains.
Ik ken de film al jaren, ook meermaals gezien.
Voor Redford... lees verder