Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. alloha roger, ik vind het kei erg goed dat je zo verder gaat. ik heb door een pneumo cocken bacterie NAH en heb ook een bijna dood ervaring. ik kan er goed met annemie over praten, die helpt mij er ook mee. maar als je zin hebt, mail je mij ma een keertje, dan maile we daar verder over kj? en op mn site (zie hierboven) kun je alles over mij lezen. veel sterkte... en er is in ieder geval een engeltje die naast je staat, en altijd aan jou denkt, waardoor je veel kunt berijken, net zoals ik ;) liefs marion
  marion | 1 augustus 2008, 01:00
 2. Wat een prachtige gedachten en gedichten.
  En ik voel me zeer gevleid.

  Louki | 1 augustus 2008, 01:00
 3. Heel mooi deze site. Mijn man heeft in 2000 6 weken in coma gelegen. Heeft nu ook NAH. ben vaak op zoek naar jonge mensen met een partner NAH. Ga je boek eerst bestellen.
  Mireille | 1 augustus 2008, 01:00
 4. Ha Roger! Eindelijk eens de tijd genomen op je site te kijken: hij is mooi! Duidelijk en visueel aantrekkelijk! En je boek (die ik dus van voor tot achter gelezen heb): hoewel het veel chaotischer is als was ik gewend ben, heb ik alleen maar bewondering over voor je vechtlust. Een indrukwekkend levensverhaal! En als ik de reacties hieronder lees, zijn er veel mensen die er hoop uit halen, die een stukje vechtlust overnemen. Mooier kan het niet, toch?
  Yvonne | 1 augustus 2008, 01:00
 5. Ik wil je graag bedanken voor je reactie op mijn vraag over cortisol.Ik spreek de hoop uit dat er met je boek eindelijk wat meer begrip voor ons 'soort'-mensen komt.VEEL SUCCES.
  Rigobert Roelofs | 1 augustus 2008, 01:00
 6. Hallo Roger,

  Wat een aangrijpend verhaal zeg. Ik ben erg onder de indruk van je doorzettingsvermogen en daadkracht. Mijn complimenten. Soms is het geluk van een 'uneventfull' leven de sluimerende reden voor verstrooing en onscherpte. Ik wens je veel plezier en genoegen van je baan als Directeur ;-)

  Succes, geluk en plezier en ook veel plezier met jou hersenspinsels.

  Groeten,
  Mark

  Mark | 1 augustus 2008, 01:00
 7. Heyla,

  Prima website! Buitengewoon prachtig eigenlijk. Ik ben hier terecht gekomen toen ik op zoek was naar meer info over NAH. Momenteel begeleid ik een groep en was eigenlijk op zoek naar coginitieve trainingen, manieren om iemand met NAH te activeren, maar helaas is hier weinig van terug te vinden op het internet. Het deed me echt deugd om uw verhaal op de website te lezen. Je lijkt me een echt positieve mens! Chapeau voor wat je al bereikt hebt... Nog veel succes verder!

  Jotje | 1 augustus 2008, 01:00
 8. Beste Roger,
  Onlangs heeft een vriend een zeer ernstig motorongeluk gehad. Hij ligt al 2 weken in coma en de vooruitzichten zijn somber. Ik hoop dat hij hieruit ontwaakt...
  Anoniem | 1 augustus 2008, 01:00
 9. Leuk te ontdekken dat je hersenspinsels weer wat vrolijker worden. Ik lees ze telkens weer met veel interesse, maar soms wordt ik er wat somber door.
  Veel succes met de verkoop van je boek!
  een bekende | 1 augustus 2008, 01:00
 10. Ik ga je boek bestellen! Bedankt voor je reactie op het prikbord van hersenstiching.nl
  Josien | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Oude schermer.

Beetje eenzaam in een hoekje van een giga sportzaal.
Geluid van schreeuwende schermers.
piepende melders, groene, rode lichten.
Zat hij, beetje ineengedoken,
hoestend, was er duidelijk niet goed aan.
Zijn... lees verder