Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Beste Roger,

  Fantastisch dat je 'herstelt'bent. Ik heb drie jaar geleden een ongeluk gehad met mijn mountainbike. Op vakantie ben ik door een klapband ten val gekomen. Sloeg met mijn hoofd tegen een betonnen rand. Gelukkig had ik een helm op echter acht

  Ad | 1 augustus 2008, 01:00
 2. We leven allemaal onder dezelfde sterrenhemel maar dat wil niet zeggen dat we ook allen
  dezelfde horizon hebben.
  Marc
  Marc | 1 augustus 2008, 01:00
 3. ik kan + mag des ondanks mijn NAH met wandelstokken gaan proberen :D tot ooit...
  met liefs van marion
  marion | 1 augustus 2008, 01:00
 4. Ik vind de hersenspinsels van je erg leuk om te lezen. Soms wat zwaar maar vaak ook sierend door eenvoud. Voor iedereen lekker te lezen om de beslommeringen van alle dag wat te vergeten.
  Ga zo door!
  Maria | 1 augustus 2008, 01:00
 5. He,

  Respect voor al het doorzettingsvermogen. Heb zelf een zware crash gehad zonder gordel tegen een geparkeerde auto met 100 km zonder gordel. Alcohol was in het spel, gelukkig niemand anders gewond. Wonder boven wonder had ik slechts een hersenschudding een paar lossen tanden en diverse kneuzingen en schaafwonden.

  Wel ik heb mijzelf sindsdien heel anders bekeken, ook het leven. Ik probeer er elke dag iets van te maken en tegelijkertijd werken aan de toekomst. Ik ben veel bewuster geworden van het feit dat ik (nog) leef en hoe blij ik daar mee moet zijn.

  Ik wens iedereen al het goede en veel succes!!!

  Gelukkig | 1 augustus 2008, 01:00
 6. hoi hele mooie site met ook veel steun hierin,,mijn vriend heeft afgelopen zondag een ongeluk gehad met z;n motor heel stom hij viel gewoon op z;n hoofd maar reed nog niet eens! nou heeft hij gekneusde hersenen en ligt op de ic.. de druk wordt steeds onder controle gehouden met allemaal slangetjes en monitoren ligt hij daar maar en ook nog s helemaal in belgie! ik ben al een paar x bij hem geweest en verteld hoeveel ik van hem hou en dat hij moet vechten en knokken..het zijn nou de kritiektste dagen,,,zo zenuwslopend ik denk alleen maar aan hem zie hem lopen door me huis en wil zo graag dat hij z'n ogen opendoet en zegt ..t komt goed...ik ga hopen hopen en hopen
  linda | 1 augustus 2008, 01:00
 7. ik heb in 2002 een zwaar auto/ongeval overleefd en heb erg veel geluk gehad.
  eddie rovers | 1 augustus 2008, 01:00
 8. beste meneer,
  geweldig om uw verhaal zo te lezen. ik heb hier veel info vandaan gehaald voor mijn veslag over coma dat ik voor biologie moest schrijven. hartelijk bedankt daarvoor.

  met vriendelijke groet,

  denise

  denise | 1 augustus 2008, 01:00
 9. Hallo Roger,
  Geweldig hoe je er bovenop bent gekomen.
  Mijn man is zaterdag 22 juli bij een ernstig autoongeluk betrokken geraakt (hij knaalde tegen een boom). Hij is niet lang buiten bewustzijn geweest (waarschijnlijk niet langer dan een half uur). Hij heeft een 3- dubbele bekenbruek en een contusio cerebri. Op dit moment is hij nog erg verward en gedesori?nteerd. Het ene moment weet hij goed wie ik ben en het andere moment niet. Dat hij een ongeluk heeft gehad vergeet hij constant. De artsen zijn hoopvol voor de toekomst. Of er restverschijnselen zijn is nu nog niet duidelijk te stellen. Al met al een vreselijke tijd. Ik neem het maar dag voor dag!
  Groetjes Jikke
  Jikke | 1 augustus 2008, 01:00
 10. Stufen eines Lebens,

  de trap....brilant omgeschreven......
  Ik zag je staan op die trap en dacht,daar sta je dan met je zwaar bepakte rugzak op je rug.
  ga eens zitten midden op die trap, en maak die rugzak eens open ......wat vind je?
  vreugde, v

  martina hornbergs | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Oude schermer.

Beetje eenzaam in een hoekje van een giga sportzaal.
Geluid van schreeuwende schermers.
piepende melders, groene, rode lichten.
Zat hij, beetje ineengedoken,
hoestend, was er duidelijk niet goed aan.
Zijn... lees verder