Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. aangezien ik momenteel enorm intensief bezig ben met begeleiden van mijn broertje met zijn nah, ben ik erg benieuwd of er in je boek ook dingen besproken worden over behandelmethodes.
  hij kan nog niet praten, eten, naar de wc. ik vraag me alleen maar af wat die jongen denkt voelt etc
  x24 | 1 augustus 2008, 01:00
 2. hey roger, ik heb een stuk over jou in de krant gelezen, en ik vind het heel erg fijn eigenlijk dat je een boek hebt geschreven. ik heb ook NAH en een hoop mensen weten niet wat het is. verder zou ik eigenlijk een ziekenhuisbed kind blijven, maar ik kan nu al gewoon zitten, schrijven, praten en eten. dat heb ik al allemaal opnieuw geleerd. ik krijg binnen kort een loop rek/kar, en dan ga ik ook nog lopen... nou iedereen heel veel succes, en geef de moet niet op... op mijn site kun je mijn verhaal lezen, en roger mail je mij ook even trug? groetjes marion...
  marion | 1 augustus 2008, 01:00
 3. Hey Roger, Ik ben een goede vriendin van Erzsi en daar zag ik jou boek. Heb het daar even ingekeken en vind het erg dapper van je dat je dit geschreven hebt.Ik heb het daarom nu ook voor mezelf besteld, ik ben alleen vergeten om erbij te zetten dat Helvoirt gewoon in Nederland ligt. Ik hoop dat ik het boek snel krijg, omdat ik het graag helemaal wil lezen. Ik wens jou samen met Marlies en de kinderen alle geluk van de wereld toe en als het kan zelfs nog een beetje meer. Lieve groetjes Rieky.
  Rieky Schoenmakers | 1 augustus 2008, 01:00
 4. Roger,Je website fantastisch.
  Door je eerlijkheid en oprechtheid is het een geweldig boek geworden. Wat een kracht en doorzettingvermogen spreekt er uit.Je hebt de confrontatie op gezocht om te herstellen echt fantastisch. Ik moest aan dit gedicht denk
  Erzsi | 1 augustus 2008, 01:00
 5. ha die roger
  proficiat, geweldig wat een mooie en erg goede site, zeker voor mensen die het heelaas ook meegemaakt hebben, aan de berichten te merken hebben ze er veel aan, en dat is ook de bedoeling, ik heb je boek gelezen en vond het erg goed, dus mensen die het niet gelezen hebben bestel het want het is zeker de moeite waard, al helemaal als je zelf zoiets hebt meegemaakt, daar laat roger toch maar eens zien wat hij gevochten heeft en daaruit blijkt dat vechtlust heel belangrijk is.
  ik ken je nu een paar jaar, roger ik vind je een leuke gezellige vent, hebt een leuk gezin. veel succes met deze mooie site. bey bey
  marisca
  marisca | 1 augustus 2008, 01:00
 6. hallo
  mooie site is dit.
  Mijn broer heeft ook een ongeluk gehad hij heeft ook NAH 2jaar geleden met zijn brommer en een auto, het was niet zijn fout maar van die automobiliste want die gaf mijn broer geen voorang.
  Laura 16 | 1 augustus 2008, 01:00
 7. Mijn broertje heeft vorige week een zeer ernstig ongeluk gehad, met waarschijnlijk een ernstig hersenletsel/ hij ligt momenteel in coma. je berhaal geeft me weer moed om verder te knokken met m!
  Caar | 1 augustus 2008, 01:00
 8. Ha die Roger!
  Eindelijk heb ik mijn weerzin tegen de computer opzij gezet om je site te bezoeken. Ziet er mooi uit en vooral de hersenspinsels lokken bij mij (de voor jou bekende) reacties uit. Ben benieuwd naar hoe je deze site nog verder gaat ontwikkelen.
  Maar ik hou toch meer van persoonlijk, oog in oog contact. Pak de gitaar maar weer eens op...
  marjon | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415

Oude schermer.

Beetje eenzaam in een hoekje van een giga sportzaal.
Geluid van schreeuwende schermers.
piepende melders, groene, rode lichten.
Zat hij, beetje ineengedoken,
hoestend, was er duidelijk niet goed aan.
Zijn... lees verder