Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Bijeenkomst Café Brein te Uden 15 april 2008. Roger, door jou verhaal en tevens van je vriendin te hebben aangehoord, heb ik nu bij thuiskomst zoiets van: EN NOU D'R TEGENAAN! Ofwel alles of niets (mentaliteit schorpioen). Ik dank jullie voor het feit dat m'n wilskracht o.a. door jullie is wakker geschud! M.vr.gr. Paul Mangnus uit Veghel (cva patiënt na 3-voudige hersenbloeding op 20-09-2005). Misschien zegt het wat meer over wie ik ben, door te zeggen dat ik met je vriendin op 't laatst van de bijeenkomst het nog even over de Prins carnaval (Rijkers) uit Veghel heb gehad.
  Paul Mangnus | 2 augustus 2008, 01:00
 2. Roger, ik was gisterenavond op de lezing van cafe Brein in Uden en ik heb genoten van je verhaal. Ik heb in 2004 een hersenbloeding gehad en daar o.a een halfzijdige verlamming aan overgehouden, maar ondertussen probeer ook ik nog steeds mijn grenzen weer een beetje te verleggen met o.a als resultaat dat ik binnenkort weer probeer te gaan werken voor een of twee dagdelen in de week bij mijn oude werkgever. Verder probeer ik ook steeds weer nieuwe dingen uit waarmee ik ook mijn grenzen continu verleg. Ik zeg maar zo; hoe meer je uit probeert, hoe meer er lukt en hoe meer energie je krijgt. Ik wens jouw ook heel veel levensgeluk op je verdere levenspad en ik ben ervan overtuigd dat je er wel komt, wat je ook al overduidelijk getoond hebt in de afgelopen jaren. Roger succes en hou dit in de gaten, je moet er zelf voor knokken.
  Jos Ketelaars | 2 augustus 2008, 01:00
 3. Hallo Roger, wij zijn twee ergotherapie studenten en hebben voor school een opdracht om meer te weten te komen over Contusio Cerebri en in contact te komen met iemand die deze NAH heeft. Ik denk dat we ook veel van je site af kunnen halen, maar mag dit en kunnen wij je eventueel nog andere vragen stellen/mailen? groetjes
  Jacqueline en Evelien | 2 augustus 2008, 01:00
 4. Hey Roger, Ik ben een goede vriendin van Erzsi en daar zag ik jou boek. Heb het daar even ingekeken en vind het erg dapper van je dat je dit geschreven hebt.Ik heb het daarom nu ook voor mezelf besteld, ik ben alleen vergeten om erbij te zetten dat Helvoirt gewoon in Nederland ligt. Ik hoop dat ik het boek snel krijg, omdat ik het graag helemaal wil lezen. Ik wens jou samen met Marlies en de kinderen alle geluk van de wereld toe en als het kan zelfs nog een beetje meer. Lieve groetjes Rieky.
  Rieky Schoenmakers | 1 augustus 2008, 01:00
 5. nou roger je wordt beroemd, ik hoop dat het boek van jou goed verkocht wordt, en dat er veel mensen moed en hoop uit putten.
  succes met je radio intervieuw komende dinsdag bij L1 .
  ik vind het leuk dat ik een bijdrage kan leveren aan jou kleine/grote succes, wie weet volgt er nog meer.groetjes en succes in maastricht,
  marisca
  marisca | 1 augustus 2008, 01:00
 6. Wat fijn dat jij er zo goed bent bovenopgekomen,bij ons is het wel anders,mijn broertje werd 2 jaar geleden slachtoffer van zinloos geweld,hij heeft een paar weken in coma gelegen en had veel lichamelijk letsel,waar hij wonder boven wonder weer is bovenopgekomen,behalve zijn hersenletsel...hij heeft het er heel moeilijk mee,ka niet meer zijn studie volgen(hij zat op de HES in Rotterdam)is erg depressief,heeft een drankprobleem,wil GEEN hulp,kortom;we weten het niet meer.Laatst is hij in elkaar geslagen door iemand met geen begrip,en hij heeft nu een hersenschudding.Jouw verhaal geeft ons weer een beetje hulp.Dank
  monique | 1 augustus 2008, 01:00
 7. ik heb ook zoiets gehad, en dan denk je: 'er zal wel niets aan de hand wezen want anders zou ik er toch iets van moeten merken', maar dat ik al zover weg was dat had ik niet gedacht.
  Hans Lugtigheid | 1 augustus 2008, 01:00
 8. Hallo,
  Mijn vriendin uit Venray belde mij op om te zeggen dat er in de Peel en Maas een artikel stond betreffende hersenletsel.
  Zij weet dat ik dat zeer interessant vindt, daar ik zelf ook hersenletsel heb gehad.
  In 1981 kreeg ik een auto-ongeluk in Horst, 6 weken heb ik in coma gelegen, daarna 4 weken in Venlo in een verpleegtehuis en toen volgde de revalidatie in Hoensbroek. Het was voor mij en mijn familie een zware tijd omdat een paar dagen voordat ik naar Hoensbroek zou moeten, mijn vriend dodelijk verongelukte.
  Gelukkig is met mij alles goed gekomen en ben ik in april j.l. gezond verklaard van darmkanker (na 6 operaties), waarvan ik alleen een stoma overgehouden heb.
  Misschien hoor ik nog iets van je, ik ga in ieder geval je boek kopen en denk dat het heel herkenbaar zal zijn.
  Groetjes Petra.
  Petra Hopmans - Teunissen | 1 augustus 2008, 01:00
 9. aangezien ik momenteel enorm intensief bezig ben met begeleiden van mijn broertje met zijn nah, ben ik erg benieuwd of er in je boek ook dingen besproken worden over behandelmethodes.
  hij kan nog niet praten, eten, naar de wc. ik vraag me alleen maar af wat die jongen denkt voelt etc
  x24 | 1 augustus 2008, 01:00
 10. hallo
  mooie site is dit.
  Mijn broer heeft ook een ongeluk gehad hij heeft ook NAH 2jaar geleden met zijn brommer en een auto, het was niet zijn fout maar van die automobiliste want die gaf mijn broer geen voorang.
  Laura 16 | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Geloof.

Samen met vrienden.
Struinen over een marktje.
Toevallig ontmoeten we een oude pastoor.
Ja, ik kende hem wel.
Eens een leuke heftige discussie met hem gehad over;
jawel het geloof. lees verder