Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Roger, ik was gisterenavond op de lezing van cafe Brein in Uden en ik heb genoten van je verhaal. Ik heb in 2004 een hersenbloeding gehad en daar o.a een halfzijdige verlamming aan overgehouden, maar ondertussen probeer ook ik nog steeds mijn grenzen weer een beetje te verleggen met o.a als resultaat dat ik binnenkort weer probeer te gaan werken voor een of twee dagdelen in de week bij mijn oude werkgever. Verder probeer ik ook steeds weer nieuwe dingen uit waarmee ik ook mijn grenzen continu verleg. Ik zeg maar zo; hoe meer je uit probeert, hoe meer er lukt en hoe meer energie je krijgt. Ik wens jouw ook heel veel levensgeluk op je verdere levenspad en ik ben ervan overtuigd dat je er wel komt, wat je ook al overduidelijk getoond hebt in de afgelopen jaren. Roger succes en hou dit in de gaten, je moet er zelf voor knokken.
  Jos Ketelaars | 2 augustus 2008, 01:00
 2. Hallo Roger, wij zijn twee ergotherapie studenten en hebben voor school een opdracht om meer te weten te komen over Contusio Cerebri en in contact te komen met iemand die deze NAH heeft. Ik denk dat we ook veel van je site af kunnen halen, maar mag dit en kunnen wij je eventueel nog andere vragen stellen/mailen? groetjes
  Jacqueline en Evelien | 2 augustus 2008, 01:00
 3. Hallo Roger
  Zoals beloofd op het feestje van je vader, reageer ik - beter laat dan nooit - op je boek.
  Ik heb het enkele jaren geleden gelezen, maar jammer genoeg nooit gereageerd. De reactie die het eerste in me opkomt was: ontroerend en hoe het verhaal mij rechtstreeks in mijn hart trof...zeker omdat we je kennen. Uiteraard hoop ik nooit getroffen te worden door een hersenletsel maar door jouw schrijfwijze was het wel alsof je, als lezer, het zelf beleeft. Complimenten.
  Tot ziens - Leo en Wilhelmien Rijnders
  Wilhelmien Rijnders-Van Hoof | 1 augustus 2008, 01:00
 4. Ik vond je site interesant om te lezen.(heeft voor mij een week geduurd)Ik heb zelf namelijk sinds 14 november 2006 NAH (en ben nog erg aan het zoeken).
  Ik heb 1 vraag; is jou boek ook als luisterboek te krijgen? Ik zou het graag willen horen. misschien kan ik hier wat mee.
  joyce | 1 augustus 2008, 01:00
 5. Hoi Roger

  Ik maak mijn scriptie over integratie van mensen met NAH. Ik heb je verhaal gelezen en ik vind het echt super knap van je dat je doelen voor jezlf hebt gemaakt en die ook werkelijk hebt uitgevoerd!!

  Zou ik jou verhaal mogen gebruiken in mijn scriptie als een voorbeeld dat het ook goed kan gaan.

  Groeten

  Danielle | 1 augustus 2008, 01:00
 6. Wat een mooi hersenspinsel over de drummer boy: erg ontroerend, ga zo door!
  Marlies | 1 augustus 2008, 01:00
 7. Heb je boek zojuist besteld, ik hoop er veel steun uit te halen. Mijn zoon gaat momenteel redelijk goed vooruit 3 maanden na zijn ongeval.
  Ik hoop dat hij terug in de maatschappij kan functioneren en dat hij zelfstandig zijn leven terug in handen kan nemen, dat zal nog het moeilijkste zijn. Hij had zo'n mooie vooruitzichten. Hij studeerde in het leger voor vliegtuigtechnieker en had zojuist een zeilbootje gekocht. Het leven lachte hem toe...
  Arlette Michielsen | 1 augustus 2008, 01:00
 8. Ben steeds erg benieuwd naar je spinsels,
  ze worden genuanceerder!
  Liefs, Marlies
  Marlies | 1 augustus 2008, 01:00
 9. Dag Roger, heel erg bedankt voor je goede raad. Véél geluk en plezier in je leven!
  Marleen | 1 augustus 2008, 01:00
 10. Hallo Roger,
  Hersenspinsels, ik kan ze niet meer missen,steeds beter, maar vooral leven!!!
  Geluk.....is dingen te zien en te ervaren.....laat geen moment van geluk onopgemmerkt voorbij gaan dan merk je hoe vaak je gelukkig bent!
  Ik hoop dat jij ook mensen gelukkig kunt maken, dat is pas Geluk!
  Ben al nieuwsgierig naar de volgende spinsel.
  Liefs.
  martina Hornbergs | 1 augustus 2008, 01:00
<<123456789101112131415>>

Pepper.

Vrijdag begroette hij me nog kwispelend en blij toen ik binnen kwam.
Plots zakte hij door zijn poten in en maakte hele vreemde bewegingen.
Ik schrok me wild en wist... lees verder