Gastenboek

Ik nodig je uit om een bericht achter te laten in mijn gastenboek!

Laat je bericht achter en klik op ‘voorbeeld’. Daarna kun je je tekst controleren en vervolgens op ‘verzenden’ klikken. Deze extra handeling voor jou scheelt een heleboel spam voor mij!


Reacties


 1. Hallo Roger en Marlies,
  Vanavond hebben we elkaar ontmoet bij Brein en ook toen gingen mijn hersenen aan de slag. Ik kwam mensen tegen die gedreven zijn door hun mens zijn en die er alles aan doen om er wat van te maken.
  Ik heb weinig muziek gehoord en toch reed ik blij naar huis, leuk dat je mensen kent die misschien hetzelfde voelen.
  Groetjes Trudie.

  Trudie Claassen | 16 februari 2011, 22:25
 2. Hoi Roger,
  Ik las je oproep tot reacties over je website op het NAH-forum. Bij deze.

  Leuke site, ik las over acupunctuur. Over twee weken heb ik een intake bij een acupuncturist. Heb zelf ruim anderhalf jaar geleden NAH gekregen door een ongeluk.

  Als ik alle verhalen zo van iedereen lees dan mag ik nog van geluk spreken hoe het met me gaat. Bij jou lees ik eenzelfde positieve instelling.

  Van herstellen durf ik echter niet te spreken. Dat merk ik al aan mezelf en dan ben ik er nog redelijk vanaf gekomen.

  Groetjes, Bart

  Bart | 6 februari 2011, 22:50
 3. geweldige site, simpel duidelijk leesbaar, en geweldig verhaal ook!! wil heel graag contact met jou maar je email doettut niet. Ik hoor het wel, groet
  monica warbroek

  monica | 30 januari 2011, 09:47
 4. Ik kwam toevallig hier terecht,en nog wel op oudejaarsavond.
  Laat mij nu het zelfde over komen als jij,ook ongeveer de zelfde (blessure’s) alleen ik kreeg als toetje nog een dwarslaesie bij.Maar foor de rest zitten we in het zelfde schuitje.Alleen dat van mij is van 2005 februari dus bijna 6 jaar.

  Wim | 31 december 2010, 21:33
 5. Hi Roger, ik kan me jouw gevoel voorstellen bij die reunie…..ik denk dat jij heel goed bezig bent in je leven en bedankt dat je er iedere week weer voor me bent!!!

  Marjon | 12 december 2010, 18:33
 6. Dag Roger,

  Onlangs kwamen wij elkaar weer eens tegen en heb ik je boek gekocht. We hadden elkaar éénmaal ontmoet in het kader van mijn opdracht het team van Regiokantoor Vugt samen te stellen voor die beroemde verzekeraar.

  Ik wilde je boek omdat ik ook toen al je sterke drive en “wil” bewonderde. Moest het uitlezen.

  Het is een meeslepende, intrigrende triller geworden. Zeker niet makkelijk leesbaar en het is een super persoonlijk document geworden.

  Op veel punten voel ik met je mee en hebben we overeenkomsten. Je zet de zorgsector in een hulpverleningshoek, waar ze goed over na kunnen en zeker ook moeten nadenken.

  Je laat zien dat de “wil” en je eigen persoonlijkheid erg bepalend kan zijn. Kán, omdat je het wel moet kúnnen. Heb je dan geluk?

  Heel veel succes met je “kruistocht in spijkerbroek”. Heb compassie met iedereen die het niét kán….

  Tenslotte heel veel geluk met je prachtige gezin, geniet van al het mooie!!

  Gerard

  Gerard Heijnen | 10 december 2010, 18:39
 7. http://weerverder.nl/divers/literatuur-ii/

  Myra | 6 november 2010, 20:57
 8. Goeie site, Roger!!
  Keep up!!!

  Ik hoop van je te horen, Myra

  Myra | 6 november 2010, 20:10
 9. Dag Roger,

  Interessant wat ik hier allemaal lees. Op mijn 36e (ben nu 50) kreeg ik tijdens een zeer inspannende fietstocht ineens een “zwarte doek” in mijn hoofd waarna ik maanden bijna niet meer kon slapen. Ik had het gevoel de hele dag te slaapwandelen en had (heb) continu een gezuis in mijn hoofd. Door de jaren heen is e.e.a. wel beter geworden, maar het is nog niet weg. Destijds heb ik mijn huisarts erover verteld maar die zei dat het niet ernstig was. Heb je deze klacht wel eens vaker gehoord? Ik ben benieuwd wat het zou kunnen zijn. Naar de dokter wil ik nu even niet. Daarom was ik blij je site tegen te komen.

  Mvg
  Leo

  Leo | 30 oktober 2010, 22:33
 10. Café brein, Boxmeer 14-9: Roger je was geweldig! Met je verhaal heb je mensen geraakt en geïnspireerd. Ik wil je nogmaals heel erg bedanken. Ik hoop nog vaker een beroep op je te mogen doen.
  Groeten, Marjan

  Marjan v.d.Laar | 17 september 2010, 19:41
<<123456789101112131415>>

Geloof.

Samen met vrienden.
Struinen over een marktje.
Toevallig ontmoeten we een oude pastoor.
Ja, ik kende hem wel.
Eens een leuke heftige discussie met hem gehad over;
jawel het geloof. lees verder